A nevem Kaufmann Éva, pécsi születésű vagyok, ahol több mint 15 éve végeztem a gyógymasszőr képzést. 12 éve élek Irországban, ahol gyakorlom es tanítom ezt a szakmát.

Az élet sokszor váratlan helyzeteket produkál. Így történt ez most tavasszal a corona vírus terjedésével is, ami új utakat nyitott meg és előtérbe helyezte az online oktatást. Mára már biztosan többen megtapasztaltátok ennek az előnyeit, bármikor elérhető, többször visszanézhető a tananyag, nem kell utazni és ezzel a távolság is legyőzhető. Ez történt egy kis létszámú magyar csoporttal is, akikkel márciusban elkezdtem online tanulni és ez arra ösztönzött, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem ezt a tanfolyamot Magyarországon is, nemcsak itt Írorszagban.

Filozófiám szerint a siker kulcsa egy szakmában sokkal inkább a folyamatos tanulásban és fejlődésben rejlik mintsem a marketingben. Különösen, ha az emberi testtel foglalkozunk, ahol a kutatások állandóan folynak és napról napra új ismeretekre tesznek szert, új eljárásokat fejlesztenek ki. Ennek megfelelően én is próbálok lépést tartani a fejlődésben, tanfolyamokon, előadásokon részt venni és az is sokat segít, hogy angolul széles körben tudok tájékozódni.
A tanfolyamon igyekszem megosztani tudásomat, amit az elmúlt 15 év alatt gyűjtöttem össze, valamint a gyakorlati tapasztalataimat is.

Feltétlenül szeretném megemlíteni, hogy sikereimhez nagyban hozzájárult az is, hogy a tényleges szakmai gyakorlatot Édesanyámtól tanultam, aki mindig is újító szemléletű volt és képes volt más megközelítésből is látni a dolgokat, mint ahogy a tankönyvekben le van írva. Így tulajdonképpen egy kétgenerációs ismeretanyagot és szemléletet ismerhetsz meg.

Legyél részese te is a folyamatos tanulásnak!

Sok sikert!
Éva